Składniki:
- chrzan tarty 1 słoiczek około 200 g
- koperek 1 pęczek
Szybki dodatek do wielkanocnych pasztetów i kanapek. Żeby było kolorowo, zróbcie też w wersji z curry (przepis tutaj😉 )
Wykonanie:
- Koperek drobno kroję.
- Dokładnie mieszam lub blenduję z chrzanem (najlepiej użyć domowego lub dobrego chrzanu bez konserwantów i mleka w proszku).
- Podaję do kanapek i wege pasztetów (np. tego).
Smacznego!
Hej 🙂 polecasz jakiś chrzan tarty(firmę)?
Pozdrawiam serdecznie
Kocham Veganbandę <3
Ostatnio miałam chrzan z „Ogródek dziadunia” wegański i bez konserwantów:) Ściskam:)))
Polecamy chrzan tarty – samo zdrowie z natury. Jest również w wersji łagodniejszej z owocami żurawiny i wersji hard z prawdziwym wasabi (kłączem! -nie z proszku)
Można zamawiać w każdej ilości na https://www.ogrodekdziadunia.pl/kategoria-produktu/musztardy-i-chrzan-tarty/